Достапни линкови

Сингапур: Рамсфелд на конференцијата за безбедност во Азија


Американскиот секретар за одбрана Доналд Рамсфелд оцени дека доколку сојузничката коалиција во Ирак не ја стабилизира безбедносната ситуација во земјата, можни се граѓанска војна, територијална поделба или враќање на диктаторски режим. На конференцијата за безбедност во Азија, што се одржува во Сингапур, Рамсфелд изјави дека на тероризмот треба да му се спротистават сите граѓански општества.
XS
SM
MD
LG