Достапни линкови

Гостивар: Истрелана ракета врз куќа на градежен работник


Непозант сторител ноикеска околу еден часот по полнок испукал проектил од ракетен фрлач врк семејна куќа во гостиврската околина. Од проектилот кој завршил во спалната во која спело смејството на градежниот работник Есан Анјовски никој не бил повреден, но е причонета занчителна материјална штета.МВР извршило увид во куќата. Причините за ракетирањето зсега не се познати.
XS
SM
MD
LG