Достапни линкови

Скопје: Заврши посетата на генералниот секретар на НАТО


Генералниот секретар на НАТО Јап Де Хоп Схефер со денешната средба со министерот за правда Иџет Мемети, ја заврши дводневната посета на Македонија. Схефер изјави дека функционален судски систем е неопходен за привлекување странски инвестиции и за поттикнување на економијата, што е од особена важност и за НАТО и Европската Унија.
XS
SM
MD
LG