Достапни линкови

Скопје: Форум за забрзана интеграција на Македонија во ЕУ


Денеска во Скопје се одржува Вториот национален форум за забрзана интеграција на Македонија во Европската Унија. Го отвори претседателот Бранко Црвенковски кој рече дека Македонија, без никакви калкулации и исклучоци мора да ги исполни преземените обврски на патот на демократизацијата, економскиот развој и владеењето на правото во земјата.
XS
SM
MD
LG