Достапни линкови

Скопје: Состанок на земјите потписнички на Јадранската повелба


Денеска во Скопје ќе биде одржан состанок на политичките директори за соработка со НАТО на земјите потписнички на Јадранската повелба Македонија, Албанија, Хрватска и Соединетите Држави. Според најавите треба да се дефинираат активностите до самитот на Алијанста во Истанбул.
XS
SM
MD
LG