Достапни линкови

Хаг: Трибуналот се жали до ОН за несоработката на Србија и Црна Гора


Хашкиот Трибунал упати формална жалба до Советот за безбедност на Обединетите Нации поради несоработка на Србија и Црна Гора со Обинителите за воени злосторства. По овој чекор постои можност Обединетите Нации да воведат санкции кон Србија и Црна Гора.
XS
SM
MD
LG