Достапни линкови

Фалуџа: Ирачкиот генерал Мухамед Латиф командант во Фалуџа


Американските сили ќе го наименуваат ирачкиот генерал Мухамед Латиф за командант на безбедносните сили во Фалуџа. Новата, така-наречена Фалуџа Бригада, со американска подршка, треба да се грижи за редот и мирот во градот.
XS
SM
MD
LG