Достапни линкови

Варшава: Економски форум


Економските ефекти од проширувањето на Европската Унија се главна тема на Европскиот Економски Форум, што започна денеска во Варшава. Станува збор за собир, посветен главно на економскиот развој на земјите од Источна Европа, а учествуваат претставници на 45 држави од Европската Унија и од други земји.
XS
SM
MD
LG