Достапни линкови

Пекинг: Нови случаи САРС


Во Кина, поради откриените нови случаи на заразната болест САРС, во излоција се наоѓаат над шестотини луѓе. Светската здравствена организација најави дека во наредниве денови во Кина ќе испрати тим за да испита дали постои опасност од натамошно ширење на оваа болест.
XS
SM
MD
LG