Достапни линкови

Фалуџа: Командантот на американските маринци ги предупреди милитантите во Фалуџа


Командантот на американските маринци во Ирак генерал Џејмс Конвеј ги предупреди милитантите во Фалуџа дека се во прашање денови, а не недели кога ке се соочат со офанзива доколку не го предадат оружјето. Конвеј изјави дека резулатот од преговорите е разочарувачки.
XS
SM
MD
LG