Достапни линкови

Њујорк: Состанок за светскиот економски развој


Во седиштето на ОН во Њујорк ќе се одржи средба на економисти од целиот свет за да се проценат можностите за светски економски развој, базирани на прогнозата на невладиниот „Проект линк“ којшто соединува повеќе национални економски модели во единсвтен глобален модел.
XS
SM
MD
LG