Достапни линкови

Лондон: Хазел Блирс министер за анти - тероризам


Британската влада го наименува Хазел Блирс за министер одговорен за анти – тероризам. Владата предупреди дека земјата се соочува со висок ризик од можен терористички напад поради што останува високото ниво на безбедност.
XS
SM
MD
LG