Достапни линкови

Вашингтон: Конференција на ММФ за Северна Африка


Во фокусот на конференцијата на ММФ што денеска се одржува во Вашингтон се предизвиците за развој и глобализацијата на Блискиот Исток и Северна Африка. На конференцијата учествуваат претставници на централни банки, влади и научни институции од повеќе земји во светот.
XS
SM
MD
LG