Достапни линкови

Скопје: Продолжува претседателската кампања


Кандидатите за вонредните претсеадтелски избори во Македониај денеска продолжуваат да одржуваат предизборни митинзи во државата. Кандидатот на владеачките СДСМ и ЛДП Бранко Црвенковски вечерва ќе одржи митинг во Прилеп по посетата на Крушево и неколку села во текот на денот. Кандидатот на ВМРО ДПМНЕ Сашко Кедев одржува митинзи во југоисточна Македонија, а за вечер се плнира тој да одржи митинг во Струмица. Гзим Острени и Зуди Џели кои ги претставуваат македонските Албанци се фокусирани врз средби со граѓаните во западна и југозпадна амкедонија.
XS
SM
MD
LG