Достапни линкови

Тирана: Средба на министрите за транспорт на Македонија, Албанија, Бугарија, Италија и Турција


Забрзување на изградбата на проектите од Коридорот осум е темата на денешната средба во Тирана на министрите за транспорт на Македонија, Албанија, Бугарија, Италија и Турција. Попрецизно ќе стане збор за можностите за обезбедување средства од меѓународните финансиски институции за завршување на овој Коридор.
XS
SM
MD
LG