Достапни линкови

Сараево: Четврта конференција на претседателите на парламентите на југоисточна Европа


Денеска во Сараево се одржува Четвртата конференција на претседателите на парламентите на земјите од Југоисточна Европа. Тема на состанокот е Парламентарната димензија на регионалнотоа соработка во процесот на европските интеграции на земјите од Југоисточна Европа.
XS
SM
MD
LG