Достапни линкови

Приштина: Стотина привремено распоредени војници на САД од Косово вратени во Босна


Околу стотина американски војници кои привремено беа распоредени на Косово вчера беа вратени во својата база во Босна. На Косово останаа уште двесте и пеесет амаерикански војници за да помогнат во враќањето на редот по меѓуетничките насилства во кои загинаа давесет и осум лица.
XS
SM
MD
LG