Достапни линкови

Багдад: Американски обвинители пристигнуваат во Ирак


Тим од 50 американски обвинители денеска треба да пристигне во Ирак за да соберат докази за воени злосторства на поранешниот ирачки председател Садам Хусеин и припадниците на неговиот режим. Доказите што ќе бидат собрани ќе им бидат доставени на ирачаните кои треба да го водат судскиот процес против Садам и неговите соработници.
XS
SM
MD
LG