Достапни линкови

Сараево: САД ќе им помогнат на властите на БИХ во истрагата за несреќата


Содинетите Американски Држави ќе им помогнат на властите на Босна и Херцеговина во истрагата за причините на несреќата во која загинаа македонскиот председател и неговите соработници, се вели во соопштението на американската амбасада во Сараево. Екипа на стручњаци од американскиот нацинален одбор за безбедност во сообраќајот ќе дојде во Босна и херцеговина за да помогне во исттрагата во согласност со стандардите на меѓународната организација за цивилно воздухопловство.
XS
SM
MD
LG