Достапни линкови

Париз: Французин добитник на петнаесет милиони евра на петок 13-ти


Вчерашниот петок тринаесети беше среќен за еден французин кој доби петнаесет милиони евра на првата транснационална лотарија организирана во Европа. Француската телевизија јави дека побеничкиот лоз бил купен во Бурже, но оти се уште не е познат идентитетот на добитникот.
XS
SM
MD
LG