Достапни линкови

Флорида: Состанок на министрите за финансии и гувернерите на седумте најразвиени земји


Министрите за финансии и гувернерите на централните банки на седумте најразвиени земји во светот на дводневниот состанок во Бока Радон на Флорида, меѓу другуот, треба да расправаат за натамошно блокирање на изворите од кои се финансираат терористичките организации во светот. Една од главните теми се очекува да биде и загриженоста околу последиците што може да ги предизвика моменталната ниска вредност на американскиот долар спрема другите валути.
XS
SM
MD
LG