Достапни линкови

Вашингтон: ММФ одобри 39 милиони долари кредит за Бугарија


ММФ и одобри на Бугарија кредит од 39 милиони долари, по прегледот на економските перформанси на земјата. Исто така Фондот го продолжи до 15 март финансискиот договор со Бугарија вреден 358 милиони долари, од кои Бугарија досега искористила 281 милион.
XS
SM
MD
LG