Достапни линкови

Сараево: Изјава на претседателот на Европската комисија Романо Проди


„Со Солунскиот самит вратата на Европската унија е отворена, пружена им е шанса на балканските земји да станат дел од Унијата. Таква можност им е дадена и на Босна и Херцеговина", изјави претседателот на Европската комисија Романо Проди за сараевскиот весник "Дневен аваз".
XS
SM
MD
LG