Достапни линкови

Вашингтон: Според МКГ, состојбата на политички план во Македонија непроменета


Состојбата на политички план во Македонија во минатата година остана непроменета, се наведува во извештајот на Меѓународната кризна група за политичката стабилност во светот лани. Според оваа група, акцијата за доброволно предавање на оружјето во Македонија била поуспешна во споредбда со таквите акции реализирани во другите делови на Балканот.
XS
SM
MD
LG