Достапни линкови

Вашингтон: Прв случај на болеста „луди крави“ во САД


На првиот случај на болеста предизвикана од таканаречени луди крави во Соединетите Држави, главните увозници на американско говедско месо во Азија реагираа со запирање на увозот. Јапонија, Јужна Кореја, Сингапур и Тајван времено го забранија увозот на говедско, тоа се очекува да го сторат и други земји, кои се снабдуваат од Соединетите Држави.
XS
SM
MD
LG