Достапни линкови

Вашингтон: САД ќе имаат пристап во податоците на европските авиокомпании кои патуваат во Америка


Соединетите Држави и Европската Унија постигнаа договор американските власти да имаат пристап во податоците на патниците на европските авиокомпании кои патуваат за Америка. Соединетите Држави соопштија дека овој чекор е во рамките на борбата против тероризмот и меѓународниот криминал.
XS
SM
MD
LG