Достапни линкови

Скопје: Последен ден од акцијата за доброволно предавање на оружјето


Денеска е последен ден од акцијата за доброволно предавање на оружјето во Македонија, со што завршува и амнестијата за лицата кои нелегално поседуваат оружје. Од утре, кај сите оние што ќе биде пронајдено нелегално оружје, ќе се соочат со казни затвор до 10 години.
XS
SM
MD
LG