Достапни линкови

Скопје: Македонскиот парламент треба да го ратофикува договорот за „Проксима“


Македонскиот парламент на денешната седница треба да го ратификува договорот меѓу Македонската влада и Европската Унија за статусот и активностите на полициската мисија Проксима, која треба да стартува од понеделник. По завршувањето на оваа седница, пратениците ќе ја продолжат дебатата за Законот за основање државен универзитет во Тетово.
XS
SM
MD
LG