Достапни линкови

Мастрихт: Дводневен состанок на ОБСЕ


Борбата против тероризмот, нелегалната трговија со луѓе, растечката нетолеранција, повторните избори во Грузија, и ситуацијата во Молдавија се теми на дводневниот состанок на ОБСЕ што денеска започна во Маастрихт Холандија. Учествуваат шефови на дипломатиии од 40 земји, меѓу кои, и американскиот и рускиот министер Колин Пауел и Игор Иванов.
XS
SM
MD
LG