Достапни линкови

Ерусалим: Израел ќе мора да отстапи дел од окуприните терирории


Изреалскиот премиер Ариел Шарон денеска изјави дека е јасно оти Изреал ќе мора да отстапи дел од окупираните територии. Притоа тој истакна дека ќе се забрза изградбата на безбедносната линија на Западниот брег која е од големо значење за државата. Изградбата на безбедносната линија пак се почесто е критикувана од многу земји во светот, вклучувајќи ги и Соединетите држави.
XS
SM
MD
LG