Достапни линкови

Багдад: Изјава на британскиот министер за надворешни работи Џек Строу


Британскиот министер за надворешни работи Џек Строу денеска во Багдад изјави дека брзото предавање на власта на ирачаните ќе ја подобри безбедноста во таа замеја. Сигурен сум дека комбинацијата меѓу политичкиот процес и воените напори ќе овозможи пренесувањето на власта да се изврши до крајот на јуни идната година, рече Строу.
XS
SM
MD
LG