Достапни линкови

Вашингтон: Средба на Комисијата за партнерство во рамките на Јадранската група


Денеска во Вашингтон ќе биде одржана средба на Комисијата за партнерство на Македонија, Албанија и Хрватска во рамките на Јадранската група. На состанокот ќе учествуваат американскиот државен потсекретар Ричард Армитач, министрите за надворешни работи на Македонија и Албанија Илинка Митрева и Луан Хајдерага и хрватскиот заменик министер Иван Шимоновиќ.
XS
SM
MD
LG