Достапни линкови

Брисел: НАТО го поддржува ставот на САД за Косово


НАТО го поддржува ставот на САД дека меѓународната заедница мора да постигне договор кон средината на 2005 година да се разгледа во колкава мерка се исполнети стандардите на демократијата, почитувањето на човековите и правата на малцинствата и безбедното враќање на бегалците на Косово.
XS
SM
MD
LG