Достапни линкови

Лондон: Македонија без финансиска помош од Британија


Британската Влада најголемиот дел од финансиската помош за другите земји го пренасочи кон Ирак, со што 20 земји ќе останат без финансиска поддршка од Велика Британија. Меѓу земјите кои остануваат без британска помош се и Македонија, Хрватска, Босна и Херцеговина и Србија и Црна Гора. Помошта, иако значително намалена, ќе остане само за Косово.
XS
SM
MD
LG