Достапни линкови

Рим: Средба на лидерите на верските заедници во Европа


Лидерите на верските заедници во Европа и претставници на Европската Унија денеска во Рим, како што јавуваат агнециите, ќе се обидат да изнајдат одговор на прашањето како меѓу верскиот дијалог може да помогне во борбата против тероризмот. На ова прва средба од таков вид ќе стане збор и за начините за промовирање на мирот на Блискиот Исток.
XS
SM
MD
LG