Достапни линкови

Њујорк: Стапува во сила договорот на ОН за борба против меѓу-граничниот организиран криминал


Денеска стапува во сила договорот на Обединетите Нации за борба против меѓу-граничниот организиран криминал. Конвенцијата против транс – националниот криминал е прв леаглен акт од оваа сфера.
XS
SM
MD
LG