Достапни линкови

Багдад: Акетрот Брус Вилис нуди милион долари за фаќање на Хусеин


Американскиот актер Брус Вилис понуди награда од милион долари за фаќање на соборениот ирачки претседател Садам Хусеин. Вилис, кој е еден од подржувачите на воената интервенција во Ирак, ја понуди наградата за време на посетата на американските сили во Северен Ирак.
XS
SM
MD
LG