Достапни линкови

Маврово: Семинар за развивање на меѓуетничката соработка


Развивање на меѓуетничката соработка е тема на дводневниот семинар во Маврово што го организираат швајцарската амбасада во Македонија и невладината организација Проект за етнички односи. На семинарот се очекува, меѓу другите, да учествуваат заменик премиерот Муса Џафери, министерот за локална самоуправа Александар Гештаковски и американскиот амбасадор Лоренс Батлер.
XS
SM
MD
LG