Достапни линкови

Прилеп: Трета македонска светска конференција за човекови права


Во Прилеп денеска и утре ќе се одржи Третата македонска светска конференција за човекови права чиј домаќин е Сојузот на здруженијата на македонците од Егејскиот дел на Македонија. На состанокот ќе стане збор за спроведувањето на меѓународните договори за човекови права, како и за проблемите со кои се соочуваат Македонците во светот.
XS
SM
MD
LG