Достапни линкови

Скопје: Семинар на тема „Македонија во НАТО“


Македонија во НАТО две илјади и третта, две илјади и шестта година е тема на тридневниот семинар што започна денеска во Скопје. Се очекува на семинарот, меѓу другите да учествуваат, и претседателот на Македонија Борис Трајковски, премиерот Бранко Црвенковски и амбасадорот на НАТО во земјата Николас Бигман.
XS
SM
MD
LG