Достапни линкови

Лондон: Британската полиција демнстрира одбрана во случај на терористички напад


Британската полиција денеска во Лондон ке демонстрираат вежби на одбрана во случај на терористички напад во главниот град на Британија. Вежбите се резулатат на претпазливоста на бритнската полиција од можни терористички напади со оглед на тоа што наближуваат две години од терористичките напади во Соединетите држави на 11 септември.
XS
SM
MD
LG