Достапни линкови

Осака: Конференција на ОН за заканите од оружјето за масовно уништување


Во Осака денеска започна конференција на Обединетите Нации, посветена на заканите од оружјето за масовно уништување и од тероризмот. Четири-дневната конференција ќе биде фокусирана врз регионални безбедносни прашања и начините за превензија од опасностите од тероризмот.
XS
SM
MD
LG