Достапни линкови

Париз: Сто илјади учесниџи на анти – глобалистичките протести


Околу 100 илјади лица го посетија антиглобалистичкиот собир во Франција што беше фокусиран врз спротивставувањето на разговорите на Светската банка што треба да се одржат во Мексико следниот месец.Организторите на анти - глоблистчките групи изјавија дека нивна цел е да обрнат вниамние на опасностите по демомократијата од либерлизцијата на трговијата и мултинационланите корпорации.
XS
SM
MD
LG