Достапни линкови

Москва: Руското присуство на Балканот треба да биде економско


Заменик шефот на руската дипломатија Сергеј Разов денеска во Москва изјави дека присуството на Русија на Балканот би требало пред се да биде економско. Анализирајќи ја ситуацијата, заклучивме дека се проширени можностите за воспоставување сестрана економска соработка меѓу Русија и секоја од земјите на регионот, наведе Разов.
XS
SM
MD
LG