Достапни линкови

Охрид: Продолжува трилатералната средба на претседателите на Македонија, Албанија и Бугарија


Претседателите на Македонија, Албанија и Бугарија денеска во Охрид ја продолжуваат трилатералната средба на која лидерите на трите земји ја демонстрираат готовноста за изградба на Коридорот 8. Предвидено е потпишување заедничка декларација за изградба на овој коридор.
XS
SM
MD
LG