Достапни линкови

Прага: Годишно собрание на меѓународниот олимписки комитет


Денеска во Прага се одржува годишното собрание на меѓународниот олиписки комитет. На седницата треба да биде донесена одлука кој ќе биде домаќин на Зимските олимписки игри двеилјади и десеттата.
XS
SM
MD
LG