Достапни линкови

Њујорк: Високиот комесаријат за бегалци на ОН бара соработка од целата меѓународна заедница


Грижата за речиси 20 милиони бегалци во светот за кои се грижи Високиот комесаријат за бегалци на Обединетите Нации бара соработка на целата меѓународна заедница, порача високиот комесар Руд Луберс. Обраќањето и апелот за помош и соработка е по повод 20 јуни светскиот ден на бегалците.
XS
SM
MD
LG