Достапни линкови

Њујорк: Расправа за трговијата со дрога која потекнува од Авганистан во Советот за безбедност на ОН


На иницијатива на Русија, Советот за безбедност на Обединетите Нации денеска ќе расправа за трговијата со дрога, која потекнува од Авганистан. Оваа земја сеуште се смета за еден од најголемите производители на опиум и хероин.
XS
SM
MD
LG