Достапни линкови

Приштина: Во изминатите неколку години КФОР деминирал и уништил 40000 мини на Косово


Припадниците на КФОР во изминативе неколку години на подрачјето на Призрен и Пеќ на Косово деминирале и уништиле четириесет илјади различни експлозивни средства. КФОР соопшти дека на теренот се уште има мини и оти најзагрозени се се пограничените подрачја кон Македонија и Албанија.
XS
SM
MD
LG