Достапни линкови

Женева: Годишно собрание на Светската здравствена организација


Во Женева започна годишното собрание на Светската Здравствена Организација. Главни теми се битката против вирусот САРС и анти-пушачкиот договор со кој треба да се ограничи рекламирањето и продажбата на цигарите и тутунските производи.
XS
SM
MD
LG